Food science inzake duurzaamheid en gezondheid
NB Hopitality heeft een food impact score concept ontwikkeld.
Op basis van talrijke wetenschappelijke rapporten, specifiek wetenschappelijk onderzoek hebben we een formule ontworpen die de impact van het voedsel aangeeft & drankartikelen die we serveren op het milieu en op de gevolgen voor de gezondheid van de persoon die deze artikelen consumeert. De food impact score-methode zal tegen juni 2024 worden gelanceerd.
Een Nieuw Veld
Wat is Food Science?
Voedingswetenschappen putten uit vele disciplines, waaronder biologie, chemische technologie en biochemie, om voedselprocessen beter te begrijpen en voedselproducten voor het grote publiek te verbeteren. Als stewards van het veld bestuderen voedselwetenschappers de fysieke, microbiële en chemische samenstelling van voedsel. Ze passen hun bevindingen toe om de veilige, voedzame en duurzame voedingsmiddelen en innovatieve verpakkingen te ontwikkelen die tegenwoordig in de schappen van supermarkten liggen.

Ontvang de laatste updates via onze nieuwsbrief!
Contact Info
© 2025 © 2024 NB Hospitality B.V. Alle rechten voorbehouden.
Designed and Powered by WebriQ